The SEC. Foto: PR
The SEC. Foto: PR

Mini Woodstock Festival met The SEC

Muziek

IJZERLO - op vrijdag 10 mei is er bij Hippisch Centrum de Achterhoek een mini Woodstock Festival met medewerking van The SEC.

Terug naar de roerige muzikale jaren ‘70 en ‘80 tot aan heden maar dan akoestisch. De locatie is prachtig en bij slecht weer kan er worden uitgeweken naar binnen. Er worden drie sets van 45 minuten gespeeld waaronder een Woodstock set. Je kunt nummers verwachten van onder andere The Sec, the Stones, CCR, Neil Young, ACDC, Herman Brood, Janis Joplin, Johnny Cash, Lynrd Skynrd, The Beatles, Waylon, Shocking Blue, The Animals en vele anderen. The Sec is een band die veel op festivals speelt en hun sleutelwoord is vriendschap en plezier. Ze spelen naast de bekende covers ook eigen werk. Je komt de band op veel bekende podia tegen en nu te gast in IJzerlo.

Dit mini Woodstock Festival is er voor iedereen die van een goed stukje muziek houdt en een gezellige avond wil op een fijne locatie onder het genot van een drankje. Kaarten zijn te koop aan de bar van Hippisch Centrum de Achterhoek maar men kan ook een mail sturen naar info@hcdeachterhoek.nl of bestellen via WhatsApp 06-29501776

Locatie van het mini Woodstock festival is aan de Dinxperlosestraatweg 112 A in IJzerlo. Aanvang 21.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant