Afbeelding

Taxatie dag bij Goudsmidatelier Elcerlyck en De Klokkenmaker Jan Ubels

Zakelijk

Met de medewerking van schade-expert op het gebied van sieraden en edelstenen Anita Chanchal vindt er op maandag 20 mei ( 2e pinksterdag ) voor de 2e maal een taxatie dag plaats.

Anita Chanchal heeft sinds haar jeugd een passie voor lijfsieraden. Haar professionele reis begon met hun eigen Edelsmederij aan huis, waarbij zei bij gerenommeerde juweliers waardevolle ervaringen opdeed. Tegenwoordig mag zei zich als onafhankelijk sieraden- en kostbaarheden deskundige in opdracht van expertisebureaus en verzekeraars schade vaststellingen rapporteren. Hierbij gaat het veelal om waardevolle zaken die verloren- of beschadigd zijn geraakt.

Iedereen heeft wel iets liggen vanuit de familie waarvan je je afvraagt wat het precies is, waar het vandaan komt en wat de waarde ervan zou kunnen zijn. Als het gaat om klokken, horloges of antieke sieraden laat u dan gratis verder informeren over het door u ingebrachte stuk. Dus wilt u weten of u kostbaardeden zoals sieraden, klokken en horloges in huis heeft? Kom dan naar de taxatie dag bij goudsmid atelier Elcerlyck en de Klokkenmaker Jan Ubels in Bredevoort.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten, vragen wij u zich van te voren aan te melden met toevoeging van 3 duidelijke foto’s van het stuk dat u in wilt brengen. Dit aanmelden dient te gebeuren voor  donderdag 16 mei. Per persoon kan er 1 stuk ingebracht worden.

De aanmelding kan via info@elcerlyck.nl De taxatie is van 11.00 tot 17.00 aan de Prinsenstraat 6 in Bredevoort. Tel 0543-451825. Wij zien u graag.

Dit artikel wordt u aangeboden door Goudsmidatelier ElcerlyckHet is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant