Taart voor het schildersbedrijf. Foto: PR

Taart voor het schildersbedrijf. Foto: PR

Aaltense Uitdaging verwelkomt dertigste ‘Vriend’

Zakelijk

AALTEN - De Aaltense Uitdaging heeft Schildersbedrijf Bartholomeus als de 30e ‘Vriend’ verwelkomt.

De Vrienden, bedrijven die jaarlijks financiële steun bieden, maken het mogelijk voor de Uitdaging om lokale verenigingen en maatschappelijke organisaties te ondersteunen.
Bartholomeus, een familiebedrijf sinds 1918, ontving een taart als dank voor hun steun. Jasper Veerbeek en zijn vrouw Cilla Veerbeek-Penterman hebben het bedrijf in 2018 overgenomen en zetten de traditie voort.
De Aaltense Uitdaging is een platform dat lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties in de gemeente Aalten met elkaar verbindt. Een initiatief waarbij lokale ondernemers en non-profitorganisaties elkaar willen helpen. Wanneer een stichting of vereniging behoefte heeft aan hulp of spullen, kan dit kenbaar worden gemaakt bij de manager van de Uitdaging, die vervolgens de ‘matchgroep’ inschakelt.
De Uitdaging, die lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties verbindt, heeft in 2023 bijna 100.000 euro aan maatschappelijke waarde gecreëerd. Met 30 bedrijven als Vrienden en de steun van lokale ondernemers, streeft de Uitdaging naar verdere groei om nog meer voor de Aaltense samenleving te kunnen betekenen.
Voor meer informatie over lidmaatschap en steun, neem contact op met manager Mark van Dam via info@aaltenseuitdaging.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant