Afbeelding

15 april 2023 Open Dag Merrem Kunststoffen

Zakelijk

Wil jij binnenkijken bij één van de grootste bewerkers van technische kunststoffen van Europa? Kom dan naar de open dag van Merrem Kunststoffen in Dinxperlo op zaterdag 15 april 2023. In 2018 opende Merrem Kunststoffen haar nieuwe pand. Door de snelle groei werd dit pand eind 2022 verder uitgebreid met een nieuwe magazijnhal.

Merrem Kunststoffen is bewerker en leverancier van technische kunststoffen sinds 2006. In Dinxperlo werken mensen dagelijks aan een optimale balans tussen de hoogst mogelijke kwaliteit en de kortst mogelijke levertijd.

Merrem Kunststoffen wil door onder andere gebruik te maken van CNC-machines en robots zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk werken. Het doel is om opdrachtgevers in onder andere de machinebouw, apparatenbouw, de medische branche en de voedingsmiddelenindustrie zo goed mogelijk te ondersteunen.

Tijdens de open dag krijg je de mogelijkheid om rond te kijken bij ons geavanceerde machinepark en bij het geautomatiseerde zaagmagazijn. Ook krijg je de mogelijkheid om diverse machines en robots in werking te zien.

Kom zaterdag 15 april tussen 10:00 uur en 13:00 uur kijken bij Merrem Kunststoffen (Jaegerinkweg 16) in Dinxperlo!

Dit artikel wordt u aangeboden door Merrem Kunststoffen. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit