Henk Poot. Foto: Foto: Christenen voor Israël
Henk Poot. Foto: Foto: Christenen voor Israël Henk Visscher

Studiebijeenkomst met ds. Henk Poot in Aalten

Religie

AALTEN - Een studiebijeenkomst met ds. Henk Poot in Aalten heeft op donderdag 4 april het thema ‘Paulus, Jezus en de Romeinen’.

Tijdens de studiebijeenkomst is Henk Poot spreker namens Christenen voor Israël. De bijeenkomst vindt plaats in Gebouw Christengemeente de Meiboom, Meiberg 25 (gebouw ligt achter de woning) in Aalten. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.
Als de Paulus een brief schrijft aan de Joodse gemeenschap in Rome, spreekt hij als apostel voor de heidenen in het bijzonder de heidense volgelingen van Jezus aan. De gelovigen volgen in deze lezing in grote lijnen de opbouw van zijn betoog, staan stil bij bijzondere teksten en horen wat het betekent voor onze relatie met Israël.
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit