Tijdens vorige Koningsdag. Foto: PR
Tijdens vorige Koningsdag. Foto: PR

Koningsdag Aalten met KleedjesMarkt en workshops

Cultuur

Koningsdag Aalten met KleedjesMarkt en workshops

AALTEN - Koningsdag in Aalten start dit jaar weer met de Koningsloop van AVA ‘70 en voor kinderen is er weer de KleedjesMarkt rond de HEMA. Net als voorgaande jaren worden weer leuke workshops gegeven voor kinderen. Workshops en schminken en ballonnen tussen 12.00 en 14.00 uur.

De Koningsloop van Atletiekvereniging AVA ‘70 start dit jaar een half uur vroeger, om 10.00 uur, met tussendoor de prijsuitreikingen.
Ook dit jaar is weer de KleedjesMarkt voor kinderen rond de HEMA, welke start om 11.30 uur. Kinderen die willen meedoen, graag inschrijven voor de nieuwsbrief via de website van AaltenOranje.

De Workshops voor kinderen van Vieberink, Drumband VMS en AV Weerbaarheid zijn ook rond de HEMA. Kinderen kunnen overal aan meedoen en ontvangen bij elke activiteit een leuke sticker.
Kom gezellig meedansen met Dansstudio Vieberink, ze geven workshops voor verschillende leeftijden. Spring zing en dans met hen mee!
AV weerbaarheid verzorgt een aantal demo’s tijdens Koningsdag. De judodemonstratie wordt afgewisseld met Practical Self Defense.
Ook Drumband VMS is dit jaar weer van de partij op Koningsdag. Zij geven een workshop om iedereen die dat wil op een leuke manier in aanraking te laten komen met slagwerk.
Café Schiller heeft ook weer een speciaal kinderprogramma van 13.00 tot 16.00 uur.
En uiteraard vanaf de middag Muziek op de Markt, bij Leuven en bij Schiller.
De hele KoningsDag, dat is uiteraard op zaterdag 27 april, is overal vrije toegang.
Kijk voor alle up-to-date informatie op de site:


www.aaltenoranje.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant