Sunglasses icon. Black, minimalist icon isolated on white background. Sunglasses simple silhouette. Web site page and mobile app design vector element.
Sunglasses icon. Black, minimalist icon isolated on white background. Sunglasses simple silhouette. Web site page and mobile app design vector element. Getty Images/iStockphoto

Katholieke vastenviering in de Sint Joriskerk Bredevoort

Religie

BREDEVOORT - De Vastentijd is de periode tussen Carnaval en Pasen. In de kerk een tijd van overdenking en boete. Katholiek Kontakt Bredevoort houdt op zaterdag 9 maart om 19.00 uur een woord- en gebedsviering in de Sint Joriskerk in Bredevoort. Voorgangers zijn Jos Wessels en Dorien Wegchelaer. De zang wordt verzorgd door het parochiële Caisa koor, dat speciaal voor deze gelegenheid naar Bredevoort komt. 

Het thema is ‘Zien met je ogen en met je hart’. Het gaat over een blindgeborene en ook over mensen die ziende blind zijn. De leesbril hoeft niet mee op 9 maart, want alle teksten worden geprojecteerd op de witte kerkmuur dankzij het werk van het beamteam van de kerk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit