Afbeelding
Foto: PR

6 redenen om voor de Samsung Galaxy S21 te kiezen

Partnerbijdrage

Samsung brengt vrijwel ieder jaar een nieuw toestel op de markt in de Galaxy-reeks. Het nieuwste toestel in deze reeks is de Samsung Galaxy S21. Ben je nog op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan twijfel je mogelijk of de nieuwste smartphone van Samsung iets voor jou is. Je kunt een abonnement afsluiten voor dit toestel, zodat je de telefoon bijna of geheel gratis krijgt. Gelukkig hoeft dit niet, want een Samsung Galaxy S21 los kopen behoort ook tot de mogelijkheden. Omdat je hier een behoorlijk bedrag voor neertelt, wil je eerst zeker weten dat dit een geschikt toestel is voor jou. Daarom zetten wij in deze tekst 6 redenen op een rijtje om voor de Samsung Galaxy S21 te kiezen.

1. Premium design

Vroeger was een telefoon alleen functioneel, maar dat is vandaag de dag niet meer het geval. Het oog wil immers ook wat. Bij Samsung zijn ze zich hier maar al te goed bewust van. Er is namelijk veel aandacht besteed aan de uitstraling van deze smartphone. Het scherm heeft haarscherp en vloeiend beeld, wat het gebruik positief beïnvloedt. Samsung heeft overigens niet alleen aandacht besteed aan de voorkant. Ook de zijkanten en achterkant zien er namelijk gelikt uit. Reden genoeg om zuinig om te springen met een Samsung Galaxy S21. Wanneer jouw keuze op deze smartphone valt, raden wij je daarom ook aan er direct een smartphone hoesje bij te kopen. Op deze manier bescherm je jouw toestel namelijk tegen vallen en stoten.

2. Groot en kwalitatief scherm

Wie op zoek is naar een nieuwe smartphone, wil uiteraard een toestel kopen met een kwalitatief scherm. In dat geval is de Samsung Galaxy S21 een goede keuze. Dit toestel is namelijk voorzien van een Dynamic AMOLED 2x-scherm, waardoor er sprake is van een haarscherp beeld. Doordat het scherm een verwerkingssnelheid van liefst 120 Hz heeft, worden beelden ook nog eens vloeiend weergegeven. Met een grootte van 6.2 inch heeft het toestel bovendien een relatief groot scherm. Desondanks past de Samsung Galaxy S21 prima in jouw broekzak. Het beeldscherm van deze nieuwe smartphone is overigens afgewerkt met GG7 Gorilla Glass Victu, waardoor het een stevig scherm is. De kans op barsten en krassen is hierdoor een stuk kleiner dan bij andere telefoons.

3. Kwalitatieve camera’s

De camera’s van smartphones worden ieder jaar beter. Inmiddels kun je met de meeste telefoons haarscherpe foto’s maken. Dit komt doordat smartphones vandaag de dag vaak over meerdere camera’s beschikken. Ook de Samsung Galaxy S21 heeft meerdere camera’s. Dankzij de Triple 64 + 12 + 12 megapixel camera leg je alles haarscherp vast met dit toestel. Daarnaast beschikt de smartphone over de nieuwe Director View-functie. Hierdoor kun je tegelijkertijd door de camera aan de voor- en achterkant filmen. Dankzij Single Take kun je bovendien 14 foto’s maken met slechts één klik. Last but not least ben je met de Samsung Galaxy S21 in staat om haarscherpe foto’s uit video’s te halen.

4. Uitstekende accu

Het is geen pretje als je jouw smartphone om de haverklap op moet laden. Daarom zoek je vast en zeker een toestel waar je probleemloos de dag mee door kunt komen. Wat dat betreft is de Samsung Galaxy S21 een goede keuze. De accu van deze smartphone heeft namelijk een capaciteit van 4000 mAh. Hierdoor kunnen we wel spreken van een uitstekende accu. Ga je ’s ochtends met een volle accu de deur uit? Dan kun je er zonder problemen het einde van de dag mee halen. Althans, als je hem niet de hele dag door intensief gebruikt. Wanneer je dit wel doet, kan het zijn dat je jouw smartphone tussentijds een keer op moet laden.

5. Dual sim

Zoek je een smartphone die je zowel privé als zakelijk kunt gebruiken? Dan is de Samsung Galaxy S21 een uitstekende keuze. Dit toestel beschikt namelijk over dual sim. Dit houdt in dat je er twee simkaarten in kwijt kunt. Grote voordeel hiervan is dat je niet constant meer twee telefoons bij je hoeft te dragen. De simkaarten kun je gelijktijdig in het toestel laten zitten. Wie tussen de twee simkaarten wil switchen, doet dit makkelijk en snel. Dit kan namelijk gewoon terwijl je het toestel gebruikt. Jouw tweede telefoon kan dus de deur uit als je voor een Samsung Galaxy S21 kiest.

6. Smart mogelijkheden

Tot slot kies je voor een Samsung Galaxy S21 als je jouw leven smart wilt maken. Je kunt namelijk allerlei zaken verbinden met jouw smartphone, van draadloze oortjes tot je sleutelbos. De telefoon kan jou ook helpen om jouw sleutelbos of portemonnee terug te vinden als je hier een SmartTag aan hangt. Verbind jij jouw Samsung Galaxy S21 via Motion Mirror met de televisie? Dan tover je jouw woonkamer binnen een handomdraai om tot sportschool.

Dit artikel wordt u aangeboden door Mobiel.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit