Christel te Bokkel wordt in het zonnetje gezet. Foto: PR
Christel te Bokkel wordt in het zonnetje gezet. Foto: PR

Christel te Bokkel 25 jaar peuterleidster

Onderwijs

DEHAART - Op 1 april is er feest gevierd bij peuterspeelzaal het Zunnekuuksken op de Haart vanwege het 25-jarig jubileum van Christel te Bokkel als peuterleidster.

Christel is begonnen bij de peuteropvang van Atlantic destijds in dienst van Duimelot. Na een aantal jaren is de peuteropvang verhuisd naar een lokaal in de basisschool van de Haart: het Möllenveld. De laatste jaren was Christel indienst van kinderopvang Bambi. Hiermee is zij al jaren een vaste waarde voor de peuters op De Haart en hun ouders. 

Vanwege de kleinschaligheid is er veel betrokkenheid tussen Christel en de ouders en school. Christel wordt geroemd om haar creativiteit, betrokkenheid, het kind centraal stellen en haar gestructureerde kwaliteiten in het bieden van activiteiten en begeleiding aan de peuters. Ze is door de peuters, hun ouders, school en werkgever in het zonnetje gezet, er was tijd voor een taartje, Christel is met de kinderen en hun ouders rondgereden in een huifkar en ‘s avonds was er een borrel voor familie en collega’s.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit