Fietstocht door het buitengebied. Foto: PR
Fietstocht door het buitengebied. Foto: PR

Familiefietstocht voor ‘Kanjers voor Kanjers’

Natuur

AALTEN - Het Aaltens Christelijk Mannenkoor heeft voor zondag 7 april een fietstocht uitgezet, die start is Sportpark Zuid.

De familiefietstocht trekt elk jaar veel deelnemers. De tocht door het buitengebied van Aalten richting Duitsland is voor velen een welkome activiteit na vooral regenachtige wintermaanden. Onderweg zijn er genoeg bankjes waar men kan uitrusten en van de ontluikende natuur kan genieten.
Voor de kinderen heeft de organisatie geen deelnamekosten. Tijdens de pauze is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en voor de kinderen frisdrank, deze wordt gratis aangeboden.
De familiefietstocht is 23 of 46 kilometer lang. Deelnemers kunnen starten tussen 10.00 en 12.00 uur op Sportpark Zuid aan de Bocholtsestraatweg 67a in Aalten. De deelnamekosten zijn vijf euro per persoon, kinderen gratis. De volledige opbrengst van deze familie fietstocht gaat naar de Stichting Kanjers voor Kanjers.
Stichting Kanjers voor Kanjers heeft als doel alle kinderen tot en met 21 jaar- met een beperking - (fysiek/mentaal of financieel) in de regio Achterhoek te laten spelen, sporten, bewegen en genieten. Zij zetten zich in voor het welzijn van deze specifieke groep. Onder het motto ‘Samen Sterk’ probeert Kanjers voor Kanjers met sportieve activiteiten en evenementen fondsen te werven voor deze doelgroep.
De organisatie is in handen van het Aaltens Christelijk Mannenkoor, in samenwerking met de Stichting Kanjers voor Kanjers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant