Paul Jonah en de Smooth Operators | Foto: PR
Paul Jonah en de Smooth Operators | Foto: PR

Koppelsessie met Paul Jonah en de Smooth Operators

Muziek

BREDEVOORT - Op 29 januari trapt Paul Jonah de eerste koppelsessie van 2023 af samen met de akoestische band de Smooth Operators. In het intieme boekencafé van de Koppelkerk in Bredevoort zullen ze zowel eigen nummers als covers spelen.

Met zijn warme stem en virtuoze gitaarspel mengt Paul Jonah het singer-songwriter genre met folk, roots, filmische muziek en dreampop. Dit levert een interessant repertoire op met verrassende composities en sterke teksten.Als singer-songwriter heeft hij verschillende singles uitgebracht. Momenteel is hij bezig met de opnames van zijn debuutalbum en is hij actief als componist voor tv- en filmprojecten. Diverse elementen hiervan zullen ook te horen zijn tijdens het intieme optreden.

Smooth Operators
Tijdens de koppelsessie treedt Paul Jonah op samen met de akoestische band de ‘Smooth Operators’. De band bestaat uit de vrienden Robbin Delsink (cajon), Menno Esmeijer (gitaar) en Irada Delsink (zang). Alle vier delen een passie voor goede muziek en willen met hun band een relaxte sfeer creëren.

Koppelsessies
Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het boekencafé van de Koppelkerk. De laagdrempelige, kleine concerten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar elke maand af.
De middag duurt van 15.00 tot 17.00 uur en de entree bestaat uit een vrije gift. Aanmelden:


www.koppelkerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant