Wanted. Foto: PR Wanted

Wanted. Foto: PR Wanted

Sjoerd MolemanFotografie

Wanted op AAP festival voor inzameling menstruatie armoede

Muziek

AALTEN - Op zaterdag 18 november zal de formatie Wanted op het AAP-festival optreden om geld in te zamelen voor lokale menstruatie armoede. Het geheel zal plaatsvinden in livecafé Oerkroeg Schiller te Aalten. Samen met nog drie bands zullen zij het geheel muzikaal opluisteren. 20.00 uur gaan de deuren open en strak een half uur later zal de eerste band acte de préséance geven. 

Wanted, een Bredevoorts/Aaltens collectief, bestaat uit twee zangeressen (Mirella ten Dam en Linda Scholten) die worden begeleid door twee gitaristen (Arjan Schreurs en Remco Hiddink). De basis wordt gevormd door de prachtige samenzang van de twee zangeressen, die sinds de jeugd al samen zingen en elkaar vocaal inmiddels blindelings kunnen vinden. Dit wordt aangevuld met de stemmen van de ervaren gitaristen tot een vierstemmig samenzang. Door het akoestische karakter is het volume en muziek keuze naar wens te regelen, van easy-listening, naar meer uptempo genre.
De band bestaat dit jaar tien jaar en heeft inmiddels al op diverse festivals en gelegenheden gespeeld en met een heel gevarieerd repertoire. Van nummers uit de jaren ‘60 tot de meer moderne nummers, allemaal in een akoestisch jasje gestoken.
Alle baten van dit festival gaan naar de lokale voedselbankuitgiften Aalten en Dinxperlo om meisjes en vrouwen te steunen met maatwerk menstruatieproducten.
De voorverkoop is in volle gang, er zijn nog tickets online verkrijgbaar via:


www.oerkroeg.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant