Dorcas winkel gaat weer open. Foto: PR
Dorcas winkel gaat weer open. Foto: PR

Dorcas mag weer open

Algemeen

AALTEN - Donderdag 20 januari gaan de deuren van de Dorcas winkel in Aalten weer open. De vrijwilligers hebben alles weer mooi in orde gemaakt en zijn blij de klant te mogen ontvangen.

Natuurlijk worden bij Dorcas de regels rondom corona gehanteerd, wat betekent dat er een beperkt aantal klanten kan worden toegelaten. Per persoon vanaf 12 jaar is een winkelmandje verplicht en Dorcas vraagt de klanten dus zoveel mogelijk alleen te komen. Mondkapjes zijn verplicht en er zijn middelen aanwezig om handen te ontsmetten.

De winkel staat vol met leuke spullen, vrijwilligers hebben alles weer aantrekkelijk in orde gemaakt. Als men wil rondneuzen en een bijdrage aan hergebruik wil leveren is men weer van harte welkom. En de gehele opbrengst van de Dorcas winkel komt ten goede aan de allerarmsten, de mensen die het hard nodig hebben, via de projecten van Dorcas Nederland. Op de Facebookpagina zijn de aanbiedingen en is ook alle informatie te vinden. Vanaf donderdag 20 januari zijn klanten van harte welkom. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit