Top 2000 Pubquiz in het Grachthuys

BREDEVOORT - December is de maand van tradities en gezelligheid. Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw horen bij het einde van het jaar. Maar natuurlijk is het ook de tijd van de Top 2000. Sinds 1999 worden in de laatste week van het jaar de beste nummers aller tijden op Radio 2 bekend gemaakt. In de eerste week van december kan iedereen daarvoor stemmen. 

Sinds 2012 is het een traditie dat er eind december een Top2000 quiz wordt georganiseerd in het Grachthuys van Bredevoort. Eigenlijk zou er dus dit jaar een jubileum zijn, ware het niet dat de coronamaatregelen vorig jaar roet in het eten gooiden. Dus de tiende aflevering is nog geen feit. Ook dit jaar heeft de organisatie te maken met corona en de daarbij behorende maatregelen, maar het is te hopen dat de Top2000 quiz dit jaar wel doorgang kan vinden. 

Dit jaar staat de Pubquiz over de Lijst de Lijsten gepland op zaterdag 18 december. Als het ’s avonds mag, dan wordt er gestart om 20.00 uur en de organisatie verwacht dan voor 0.00 uur klaar te zijn met alles. Mochten de regels niet veranderen dan wordt het dit jaar een ‘namiddag-quiz’. Dan zal de Top2000 quiz van 16.00 tot 20.00 uur worden gehouden. Uiteraard worden de dan geldende regels zoals bijvoorbeeld QR-codes, zitplaatsen etcetera, in acht genomen. Maar de organisatie (Team Gouwe Ouwe en de Programmaraad Kulturhus Bredevoort) is er alles aan gelegen om het dit jaar door te laten gaan.

De organisatie hoopt weer op een gezellig volle zaal met veel deelnemende teams. Dus vriendengroepen, bedrijven, sportclubs, buurten, buurtschappen die zin hebben om mee te doen kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar programmaraad@kulturhusbredevoort.nl De aangemelde groepen krijgen een bevestiging en worden op de hoogte gehouden van de definitieve plannen. De organisatie: “Hopelijk tot zaterdag 18 december in het Grachthuys te Bredevoort.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden