Rookworstenactie jeugd AZSV nu online | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
ZSV rookworstenactie online. Foto: PR AZSV
ZSV rookworstenactie online. Foto: PR AZSV

Rookworstenactie jeugd AZSV nu online

AALTEN - De traditionele rookworstenverkoop van de jeugdleden van AZSV, al vele jaren in samenwerking met de Jumbo Leussink, zal dit jaar op een andere manier plaatsvinden. Gezellig met z’n allen langs de huizen in Aalten en buurtschappen mag niet. Daarom is de verkoop dit jaar grotendeels online, maar ook nog op zaterdag 9 januari vanuit het Rookworstenhuisje voor de Jumbo. De jeugd van AZSV staat zelf in het houten huisje.

De opbrengst van deze actie komt net als andere jaren ten goede aan de jeugd van AZSV. De organisatie vraagt alle inwoners van Aalten te helpen ook deze online rookworstenactie tot een succes te maken. Bestellen is eenvoudig via onderstaande website. Dat kan nog tot 15 januari.
Bij elke bestelling schenkt Jumbo Leussink een leuke waardebon en bij het bestellen van meerdere rookworsten ook nog zakjes jus.
Ook niet-liefhebbers van rookworst kunnen de club steunen: via de bestelsite is het mogelijk de rookworsten te doneren aan de voedselbank.
De bestelde worsten worden op zaterdag 16 januari uitgeleverd via een drive-by op de parkeerplaats van AZSV of indien gewenst thuisbezorgd. Dit is allemaal aan te geven via de bestelsite.


www.azsv-aalten.nl/rookworsten

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden