Er is een speciale website voor in het leven geroepen. Foto: PR
Er is een speciale website voor in het leven geroepen. Foto: PR

Aaltense winkeliers bezorgen aan huis

AALTEN - Het is stil op straat en ook in de winkels. Het is goed om te merken dat iedereen zich houdt aan de regels van het RIVM die nu gelden. Naast dat het voor winkeliers lastig is dat het stil is in de winkel, kan het ook lastig zijn voor mensen om niet of zo weinig mogelijk van huis te kunnen gaan. Want het is immers mogelijk dat iemand wél een bepaald product nodig heeft, maar niet het dorp in kan om het te kopen. Hiervoor is een gezamenlijke bezorgservice opgezet door leden van de Nova.

Aaltense winkeliers willen graag helpen: zij bezorgen in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen bij de mensen thuis. Iedereen die nu niet van huis kan of wil, kan gewoon bellen en bestellen. Of het nu een boek, kleding en schoenen is, of een cadeau. Wat er maar nodig is. Voor dit initiatief is een website opgezet, waarop in één oogopslag alle deelnemende bedrijven zijn te vinden. Voor een aantal winkeliers is het altijd al zo dat ze de producten bezorgen, denk aan de bakkers, bloemisten en een aantal bedrijven met een webshop. Nieuw voor de bedrijven die zich hebben aangemeld voor www.bezorgeninaalten.nl is: voor 14:00 uur besteld? Dezelfde dag nog in huis. Natuurlijk houden de bedrijven bij het bezorgen de coronamaatregelen goed in acht.

Uiteraard is iedereen zich er van bewust dat het voortzetten van dit initiatief geheel afhankelijk is van de regels en adviezen van de overheid, die dagelijks kunnen veranderen. Daarom is er ook de website waarop de aanpassingen goed zullen worden bijgehouden.
De Aaltense winkeliers staan graag voor iedereen klaar en wensen iedereen boven alles een goede gezondheid.

De website www.bezorgeninaalten.nl is een onderdeel van www.winkeleninaalten.nl.

Meer berichten