Op zaterdag 30 maart is er een open dag bij Gelre Leefstijl in Lichtenvoorde. Foto: Gelre Leefstijl

Op zaterdag 30 maart is er een open dag bij Gelre Leefstijl in Lichtenvoorde. Foto: Gelre Leefstijl

Open dag Gelre Leefstijl op 30 maart

Zakelijk

LICHTENVOORDE - Zaterdag 30 maart van 11.00 tot 15.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij Gelre Leefstijl en kennismaken met het vernieuwde sport- en leefstijlcentrum. De nieuwe eigenaresse Fraukje Baumann en het Gelre Leefstijl-team maken graag kennis met je. Afgelopen februari nam Fraukje het voormalige Gelre Sports over. Met Gelre Leefstijl slaat zij een nieuwe weg in met eigentijdse visie waar oog is voor alle facetten van een gezonde leefstijl en gezond bewegen.

Meer dan alleen sporten
Op een gezonde manier werken aan je leefstijl, hoe doe je dat? Fraukje weet daar alles van, zij heeft als sportdeskundige al vijftien jaar ervaring. Samen met haar team slaat ze met Gelre Leefstijl de weg in van een gezonde beweeg- en leefstijl. Het negenkoppige team van Gelre Leefstijl heeft alles in huis om het optimale uit jezelf te halen. Of je jezelf nu flink in het zweet wilt werken of juist rekening moet houden met blessures. “Het team van Gelre Sports is meegegaan naar Gelre Leefstijl, daar ben ik heel bij mee want zij bezitten veel kwaliteiten,” vertelt Fraukje. “Daardoor kunnen we een grote diversiteit aan beweging bieden zoals: personal- en leefstijl coaching, goede fitnessbegeleiding, groepslessen, boksen en body & mind training.”

Bodyscan
Nieuwkomers krijgen bij de intake een bodyscan. “Daarmee krijgen we inzicht in de afzonderlijke spier- en vetmassa’s. Daarna stellen we een trainingsschema op, gericht op de doelstelling van de klant en om de balans van het lichaam te optimaliseren. Want met een goede spierbalans voorkom je klachten van bijvoorbeeld rug en knieën.” Maar Gelre Leefstijl heeft meer technisch vernuft. “Buiten de traditionele fitnessruimte beschikken wij ook over een ‘4E-gym’. De computergestuurde apparaten zijn heel geschikt voor mensen met fysieke klachten. Ook gaan we in-house samenwerken met de fysiotherapeuten van Achterhoek Fysio.”

G.L.I. coaching
Gelre Leefstijl biedt ook de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Een traject met vergoeding vanuit de basisverzekering. “Mensen met overgewicht kunnen bij ons terecht voor coaching en beweging. Natuurlijk bieden wij ook een luisterend oor. Want persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. Gelre Leefstijl is ons tweede sportcentrum, AquaFit Bewegingscentrum in Harreveld is ons andere sportcomplex. Mijn moeder richtte het op in 1993 en tien jaar geleden werd ik mede-eigenaar. Dezelfde persoonlijke benadering voeren wij door bij Gelre Leefstijl.”

Gelre Leefstijl is gevestigd aan de Mercatorstraat 32 in Lichtenvoorde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant