Beachvolleybal tijdens een vorige editie. Foto: PR
Beachvolleybal tijdens een vorige editie. Foto: PR

Brevolk Beach bij Slingeplas

Sport

BREDEVOORT - Brevolk Beach 2023 vindt plaats op zaterdag 3 juni, natuurlijk bij de Slingeplas in Bredevoort.

Dit evenement van volleybalvereniging Brevolk wordt gekenmerkt door gezelligheid, sportiviteit en dit alles op een prachtige locatie! Het ontbreekt er aan niets; Strand, water, zonneweiden, sanitaire voorzieningen, parkeerplaatsen en natuurlijk de Brevolk Beach Bar met koele drankjes en warme broodjes.
Iedereen is welkom; van CMV- en A-B-C-jeugd tot recreanten-, dames- en herenteams! Brevolk Beach is ook onderdeel van het Junior Beach Circuit, ga naar www.nevobo.nl voor meer informatie.
De kosten voor het toernooi bedragen 10 euro voor CMV teams en 15 euro voor ABC-jeugd. Dit is inclusief onbeperkt ranja. De dames- en herenteams betalen 22,50 euro (hier wordt 3×3 gespeeld) en mixteams 30 euro (hier wordt 4×4 gespeeld). Houdt er rekening mee dat er voor parkeren bij de Slingeplas zes euro betaald dient te worden.
Het jeugdtoernooi vindt plaats in de ochtend, de start is ongeveer om 10.00 uur en het toernooi zal rond 13.00 uur afgelopen zijn. Aansluitend start het seniorentoernooi, hier verwacht men rond 17.30 uur klaar te zijn. Deze planning is onder voorbehoud, het uiteindelijke tijdsschema wordt pas duidelijk als we weten hoeveel aanmeldingen er zijn.
Meedoen met dit leuke evenement? Opgeven kan via beach@brevolk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit