Afbeelding
Foto: PR

Elektrische inbouw haard: effect van echt vuur, maar zonder onderhoud

Partnerbijdrage

Veel mensen verlangen naar de ouderwetse gezelligheid van een open haard. Samen met de kinderen opwarmen bij een knisperend haardvuur en een spelletje doen. Met vrienden een glaasje drinken bij een haard die een behaaglijke warmte geeft na een wandeling in de kou. Met elektrische inbouw open haarden heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een haard. Na het inbouwen van een sfeerhaard is namelijk geen onderhoud nodig, aangezien de haard werkt zonder afvoer of rookkanaal.

Elk moment van de dag gezelligheid met een inbouw sfeerhaard

Zelf een sfeerhaard inbouwen is helemaal niet moeilijk. Met MDF of gips maakt u zelf een voorzetwand of u laat een haard inbouwen door een aannemer. Met een hanghaard hoeft u helemaal niets in te bouwen en hangt u de haard eenvoudig op aan de muur met een beugel. Het bekende Amerikaanse merk Aflamo heeft moderne haarden met meerkleurige vlammen en een kachelfunctie. Deze warmtefunctie hoeft u uiteraard niet te gebruiken. U kunt niet alleen de kleuren van de vlammen aanpassen, maar ook van de houtset. Ook als het daglicht op de haard valt, zijn de vlammen hierdoor goed te zien.

Ontspannen bij de elektrische haard

Elektrische haarden hebben een realistisch vlameffect dat lijkt op dat van een echte houthaard. Een e-haard levert ontspannende lichteffecten op, waar u heerlijk bij kunt wegdromen en ontspannen. De haarden worden vaak geleverd met hout of kiezels, zodat u de haard mooi kunt decoreren. Ook met droge materialen, zoals steentjes of eigen hout uit het bos, verfraait u het aanzicht. De haarden zijn meestal voorzien van een kader van metaal, wat het mogelijk maakt ze strak in te bouwen in een voorzetwand.

Met een elektrische inbouw haard heeft u een echte eyecatcher in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Geniet keer op keer van het rustige gevoel en de bijzondere uitstraling die een sfeerhaard biedt aan u, uw partner, uw gezin en uw gasten!

Dit artikel wordt u aangeboden door EH elektrischehaard.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit