Actie van CBS Groen van Prinsterer. Foto: PR
Actie van CBS Groen van Prinsterer. Foto: PR

Kinderen van de CBS Groen van Prinsterer komen in actie

Onderwijs

AALTEN - De decembermaand is voor veel kinderen een hele gezellige maand. Sinterklaas, Kerst, oud en nieuw. Een tijd van warmte, gezelligheid en samenzijn. Maar dat geldt helaas lang niet voor alle kinderen in ons land.

Er zijn veel kinderen die opgroeien in armoede of onveilige situaties en bij wie deze dingen niet vanzelfsprekend zijn. KInderen die geen thuis hebben waar het warm en gezellig is. 

Dinsdagavond 20 december gaan alle kinderen, leerkrachten en ouders van de CBS Groen van Prinsterer een lichtjestocht lopen. In de aanloop daar naartoe proberen de kinderen geld in te zamelen voor de stichting ‘Het Vergeten Kind’. 

De stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Het doel van de stichting is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen.
“Wie weet komt er ook een kind van de Groen van Prinsterer bij u langs met de vraag of u mee wilt helpen. We hopen dat u hen niet in de kou laat staan”, aldus Mariska Lammers van de school.

“Mocht er geen kind bij u langskomen, dan kunt u ons helpen door onze actie te steunen en een bedrag te doneren op de website van Serious Request. Als u deze link invoert, komt u direct bij onze actie. Helpt u ons mee om licht te brengen in het leven van een vergeten kind? We hopen op een mooi eindbedrag.”


www.npo3fm.nl/kominactie/acties/cbs-groen-van-prinsterer

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant