Michiel Stronks en Wietse Lammers bij Atlantic. Foto: PR
Michiel Stronks en Wietse Lammers bij Atlantic. Foto: PR

Wie wordt de eerste Alleskunner van Aalten?

Maatschappij

DEHAART -  Bekend van het televisieprogramma De Alleskunner. Zaterdag 25 juni wordt de Alleskunner in Aalten gespeeld, bij jongerencentrum Atlantic. Vijftig spelers, 22 spellen, één Alleskunner!

Wie wordt de eerste Alleskunner van Aalten? Er is een grote prijs van 100 euro te winnen. Mensen met inzicht, geduld en inschattingsvermogen en die ook nog tactisch en snel zijn en goed kunnen samenwerken kunnen zich aanmelden. 

Het spel gaat van start met 50 spelers, 22 spellen, en één Alleskunner. Zaterdag 25 juni wordt bepaald wie de Alleskunner van Aalten is. Het concept is vergelijkbaar met het televisieprogramma De Alleskunner. Er zullen meerdere spelers per spel afvallen tot de top 10. Vanaf de top 10 valt er per spel steeds één speler af totdat de Alleskunner finale is bereikt. De winnaar van deze finale mag zich de Alleskunner 2022 van Aalten noemen. 

Er is een drank- en eettent aanwezig. De deelnemers worden voorzien van twee gratis drankjes en een broodje hamburger. Genoeg te doen, kijken en vieren dus deze dag. Iedereen is dan ook welkom. Dus vrienden, ouders, opa’s en oma’s van deelnemers kunnen familieleden/vrienden naar de overwinning schreeuwen! Locatie: Jongerencentrum Atlantic. Aanvang: 12.30 uur. Leeftijd deelname: twaalf tot en met zeventien jaar. Deelname is gratis. Let op, er is maar plaats voor 50 spelers, jongeren die mee willen doen, snel reageren via onderstaande link: https://alleskunner.surveytalent.com/survey/629736c39ebcd90e1a77d2e5

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit