Sandra Nijman (links) en Noëlle Gijsbers, inititatiefnemers jaaropening Ahof. Foto: PR

Sandra Nijman (links) en Noëlle Gijsbers, inititatiefnemers jaaropening Ahof. Foto: PR

Jaaropening de Ahof

Maatschappij

AALTEN - Na een aantal jaren waarin corona beperkingen roet in de plannen strooiden, is het dit jaar weer tijd voor een echte jaaropening van kinderboerderij de Ahof.

Om mensen kennis te laten maken met wat er allemaal op en rond de Ahof gebeurt, willen wij iedereen graag uitnodigen om op vrijdag 6 mei een kijkje te komen nemen aan de Polstraat 9. De initiatiefnemers Noëlle en Sandra hebben, samen met alle hulp die ze aangeboden kregen, een leuke ochtend met veel festiviteiten en activiteiten bedacht. 

Denkend hierbij aan een leuke clown voor jong en oud, verschillende activiteiten met de dieren, activiteiten voor en door de Boerderij Bikkels en de Kleine Bözzels, jeugdwerk zal aanwezig zijn met daarbij een dame uit Oekraïne die super goed kan schminken, Adriaan Veldboom van AV Weerbaarheid geeft een workshop judo en voor tussen de middag zal er wat lekkers te eten zijn. Al met al veel te beleven en te doen deze ochtend. 

Dus kom allemaal op 6 mei tussen 10.00 en 13.00 uur naar de Ahof in Aalten voor een feestelijke seizoensopening en ga naar huis met een beter zicht op wat er op de Ahof allemaal plaats vindt en met een gevulde (versierde) goodiebag aangeboden door onder andere Figulus, Estinea en de bijenvereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant