Midzomernacht festival 2022. Foto: PR

Midzomernacht festival 2022. Foto: PR

Midzomernachtfestival voor kinderen

Cultuur

AALTEN - Vrijdag 2 juni: de avond valt, magie komt tot leven bij Kinderboerderij de Ahof in Aalten. Het Midzomernachtfestival is een festival vol prachtige verhalen en magie op het terrein van de Ahof, maar je kunt dit ook beleven tijdens de drie wandelroutes die worden uitgezet deze dag. 

Tijdens de wandeling zullen de deelnemers ondergedompeld worden in mooie verhalen en magie voor alle kinderen uit Aalten en omstreken. Het festivalterrein op de Ahof is de plek waar je een hapje kunt eten en drinken, en kunt genieten van nog meer activiteiten.
Humankind, Figulus Welzijn, Estinea en vele studenten van het Graafschap College organiseren dit festival. Naast dit festival zijn er diverse wandelroutes rekening houdend met elke leeftijd. Er kan gekozen worden uit 3 routes: peuters/kleuters, het jonge schoolkind (6 tot 9 jaar) en het oudere schoolkind (9 tot 12 jaar). Voor de jongere kinderen zijn er bijvoorbeeld: prinsessen en feeën als figuranten. Voor de oudere kinderen is er een spannende route met een eng thema. Naast de routes is er ook veel te beleven op het festivalterrein, voor alle doelgroepen: baby’s, dreumes, peuter, kleuter, jong en oud schoolkind.
Het festival is van 15.00 tot 19.00 uur. Om niets te missen kun je tijdens het festival opgeven voor een route. Er wordt voor een hapje en drankje gezorgd, wij vragen hiervoor wel een kleine vergoeding, het is alleen mogelijk om te pinnen. Opgave kan ook via:


forms.office.com/e/vhnXMYFcKQ

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit