Weerwolven van Wakkerdam tijdens de vorige activiteit. Foto: PR
Weerwolven van Wakkerdam tijdens de vorige activiteit. Foto: PR

Cultuuractiviteiten voor kinderen in april

Cultuur

AALTEN - In Aalten worden elke eerste en derde woensdag van de maand voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar leuke cultuuractiviteiten georganiseerd. Op de woensdag is de sportcarrousel met de naam ‘Bewegen in de wijk’ al op veel speelplekken in Aalten zichtbaar geweest en veel kinderen in beweging gebracht. De kinderactiviteiten worden allemaal bedacht door de Kinderraad en Kinderburgemeester van Aalten.

In maart konden de kinderen tijdens het cultuurcarrousel eigen parfum maken en deelnemen aan het spannende spel Weerwolven van Wakkerdam. Dit laatste was zo’n succes, dat deze activiteit zeker vaker herhaald gaat worden.
In april staan ook diverse activiteiten op de planning. De Kinderraad wil zich hard maken voor een schoon Aalten. Daarom kun je je opgeven om eerst een kijkje te nemen bij de Gemeentewerf in Aalten aan de Derderbroekdijk 1E op 7 april van 15.00 tot 16.30 uur en op 19 april kun je deelnemen aan een grote opruimwedstrijd.
In de mei vakantie staan ook op drie dagen met activiteiten op de planning. Zoals een FIFA toernooi voor jongeren en voor kinderen geven de Dance Kiddo’s dansles bij de Ahof en een middag Weerwolven. Hou hiervoor Vitaalbad en de socials in de gaten.
Beide activiteiten zijn van 15.00 tot 16.30 uur. Je kunt je aanmelden voor deze activiteiten via www.Vitaalbad.nl. De activiteiten zijn onder het kopje ‘aanbod’ te vinden bij Cultuurcarrousel. Als er vragen zijn kun je altijd een mail sturen naar Michiel Stronks m.stronks@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant