Repetities van DanzArte dansgroep. Foto: PR
Repetities van DanzArte dansgroep. Foto: PR

DanzArte Show, viergangenmenu met dans en muziek

Cultuur

DINXPERLO - DanzArte presenteert op zaterdag 4 december vanaf 13.30 uur bij Kulturhus Dinxperlo een dansshow met medewerking van dansers/danseressen van DanzArte en de artiesten Sandra Vanreys en Evert Stroet.

Dineren tijdens lunchtijd... Het voelt misschien een beetje gek maar niks is de afgelopen 21 maanden normaal geweest toch... Genieten van een viergangenmenu tijdens een geweldige show vol dans en muziek! 

Na 1.5 jaar repeteren en meerdere lockdowns achter de rug te hebben kan DanzArte nu eindelijk een mooie show neerzetten en de dansers een podium geven waar ze zo hard voor gewerkt hebben. Een complete middag uit en geprikkeld worden door niet alleen het eten maar ook een geweldige show vol dans en zang. 

Tijdens een viergangenmenu met een welkomstdrankje dat wordt geserveerd door Tosties & Woodies genieten van optredens die worden gegeven door Sandra Vanreys en Evert Stroet. 

Verschillende dansstijlen komen aan bod onder de artistieke leiding van Hellen Schieven, Magali Tiemersma, Stefania Tiemersma en Tom Nieuwenweg.  

Liever geen viergangenmenu? Dan zijn er ook plekken op het balkon met alleen een welkomstdrankje. De dansers kunnen niet  wachten om weer op het podium te mogen staan, het heeft lang geduurd en nu is SHOWTIME! 

Tickets zijn te verkrijgen via dinnershowxcape.eventgoose.com  Deuren zaal open 13.00 uur. De show begint om 13.30 uur bij Kulturhus Dinxperlo, Maurits Prinsstraat 6 in Dinxperlo.

DanzArte dansers tijdens de repetities. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit