Het digitale etalagespel. Foto: PR
Het digitale etalagespel. Foto: PR

Speel ook het Digitale Etalage spel van Aalten

Algemeen

AALTEN - Een etalagespel zonder ervoor langs de etalages te lopen en toch de etalages van winkels en bedrijven in Aalten bekijken. Met deze wedstrijd zijn verschillende afhaalmenu’s te winnen van de Aaltense Horeca. Stichting Aalten Promotie heeft dit bedacht om ook winkels, kappers en andere deelnemende bedrijven, welke gesloten zijn, te laten zien en hun mogelijkheden aan te geven.

Het Aaltens digitaal Etalage spel kan worden gespeeld tijdens deze winterse weken en is te vinden op www.winkeleninaalten.nl. Iedereen van elke leeftijd kan hieraan meedoen. Van de etalages en panden in het centrum en ook van Nova-leden buiten het centrum zijn foto’s gemaakt en in elke etalage dobbelstenen geplakt. De foto’s samen vormen een album waarlangs op internet gebladerd kan worden.

Het aantal ogen op de dobbelstenen dient opgeteld te worden en het aantal van alle etalages samen is het antwoord. Bonusprijs kan worden verdiend door ook nog eens alle etalages te herkennen. De organisatie hoopt hiermee voor bezoekers een leuk spel te hebben gemaakt en de bedrijven, waarvan velen het lastig hebben op dit moment, even extra onder de aandacht te brengen. Bij de Aaltense winkels, ook die gesloten zijn, is het mogelijk producten te bestellen en af te halen. Kijk voor de bedrijven én voor het spel met deelnameformulier op www.winkeleninaalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit