Figulus Welzijn blijft steun bieden tijdens lockdown

Algemeen

AALTEN/DINXPERLO - Figulus Welzijn beseft dat er veel beperkingen zijn door de ingestelde lockdown. “Wij blijven in de gemeente alle steun bieden waar we kunnen. Bij ons kunnen inwoners altijd terecht met vragen en ondersteuning.”

De openingstijden zijn iets aangepast. Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 december is de Ahof dicht, maar het Kulturhus in Dinxperlo in de ochtend open. Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 januari is het Kulturhus dicht, maar is de Ahof open. 

De jongerenruimten blijven open voor jongeren die het thuis lastig hebben. De vrijwilligers blijven paraat staan wanneer vanuit de zorg of gemeente een beroep op Figulus gedaan wordt voor ondersteuning. Ook de klussendienst, boodschappendienst en mantelzorgvrijwilligers staan tijdens deze lockdown nog altijd klaar. Via het Meedoenpact wordt door Figulus goed gelet op gezinnen die het financieel nu krap hebben onder andere door het gratis verstrekken van zelftesten. 

Daarnaast zijn de nodige digitale activiteiten, deze zijn te zien via de website VitaalBAD.nl 

Er staan enkele activiteiten op het programma zoals het Fortnite toernooi, de Beautymiddag en de dagelijkse Tiktok challenge, en Jong & Oud samen Goud. Figulus blijft in de gemeente alle steun bieden tijdens de lockdownweken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant