<p>Die Slingetaler. Foto: PR</p>

Die Slingetaler. Foto: PR

Frühshoppen met Die Slingetaler

AALTEN - Op zondag 10 oktober van 11.00 tot ongeveer 14.00 uur wordt bij partycentrum ‘t Noorden een vrolijk muziekprogramma aangeboden. Onder het motto ‘Frühshoppen met Die Slingetaler’ is muziek te horen in Alpenländische sfeer.

Nog steeds geniet Duitstalige Volks- en Schlagermuziek een grote populariteit. Dit blijkt wel uit de steeds groter wordende belangstelling tijdens het Frühshoppen op kermissen, volks- en oktoberfeesten.

Het orkest ‘Die Slingertaler’ bestaat dit jaar vijftien jaar en kan terugkijken op veel succesvolle optredens in de Achterhoek en ver daarbuiten. De zes heren en twee dames brengen Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, muziek met Achterhoekse teksten, country en Nederlands- en Engelstalige evergreens, veelal voorzien van een Alpenländisch sausje. Twee technici zorgen voor geluid en licht. 

Het optreden op zondag 10 oktober begint om 11.00 uur en wordt rond 14.00 uur afgesloten. De entree bedraagt 5,- euro . Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera, Bredevoortsestraatweg 8, 7121 BH Aalten of te reserveren via email: slingetaler@gmail.com De geldende corona(toegangs)regels zijn van toepassing.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden