Estinea
Estinea (Stan Bouman)

Welke baan en werkomgeving past het best bij jou?

In deze huidige tijd zie je een verschuiving ontstaan in de top 5 van de belangrijkste werkmotieven waarbij een baan die werkplezier en positieve energie geeft als zeer belangrijk wordt ervaren. Een baan die veel werkplezier oplevert heeft ook een positieve invloed op je balans tussen privé en werk. Daarom is het juist nu zo belangrijk om te onderzoeken wat jou veel energie en plezier geeft. Ontdek daarom welke baan en welke werkomgeving het best bij jouw persoonlijkheid en kwaliteiten past. 

In mijn praktijk spar ik hier regelmatig met personen over. Met behulp van de tool DISC en een werkboek met essentiële vragen krijg je antwoorden op o.a. de volgende vragen: 

  • Wat zijn mijn kwaliteiten? Waar word ik door gemotiveerd? Wat is mijn ideale werkomgeving?
  • Welke rol in het team past bij mij? Waar krijg ik nu echt energie van? Wat is nu echt belangrijk voor mij?
  • Wat werkt wel en wat werkt niet voor mij? Welke gedrags- en communicatiestijlen heb ik? 

Wil jij ook eens kritisch naar jezelf kijken en ontdekken wat jou energie geeft meld je dan aan voor deze sessie. Deze maand geldt een speciaal tarief voor slechts € 149,-(bevat naast een DISC analyserapport en werkboek ook een persoonlijk gesprek van 1,5 uur)

Heb je interesse of vragen stuur dan een mail naar info@coachpraktijk-discover.nl Ik neem dan z.s.m. contact met je op. Paul Sikkes / www.coachpraktijk-discover.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Coachpraktijk Discover. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden