AV weerbaarheid opent eigen dojo en coachingpraktijk in Aalten

Algemeen

AALTEN - Judolessen, personal training, kinderfeestjes, weerbaarheidstrainingen, workshops en lifecoaching onder één dak. Dat alles kan bij de nieuwe locatie van AV weerbaarheid in Aalten.

Twee jaar geleden is Adriaan Veldboom gestart met AV weerbaarheid: het verzorgen van judolessen en weerbaarheidstraining bij verschillende organisaties en op scholen. Het bedrijf heeft zijn aanbod uitgebreid met personal training, kinderfeestjes en een praktijk voor lifecoaching. Nu is het tijd voor een eigen plek waar deze activiteiten ondergebracht kunnen worden.

Vanaf maandag 31 mei opent AV weerbaarheid haar deuren in het bedrijfspand aan de Vierde Broekdijk 29 in Aalten, waar de coachingpraktijk en instructieruimte is gevestigd. Er wordt direct gestart met tuimeljudo- en jeugdjudolessen op de maandagmiddag, woensdagmiddag en zaterdagochtend. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen al kennis maken met judo en op een speelse manier de motorische vaardigheden verbeteren zoals rennen, kruipen, vallen en weer opstaan. Ook leren ze samenwerken, anderen te vertrouwen, sterker in hun schoenen te staan en hun grenzen aan te geven. Judo is goed voor een positiever zelfbeeld en leert je waarden waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Ook is er een ruimte voor een coachingpraktijk waar Adriaan tijdens de coachingsgesprekken zorgvuldig luistert naar het probleem om samen te zoeken naar de kern van het probleem en de mogelijkheden om het probleem op te lossen. Adriaan biedt handvatten om daar te komen waar iemand het liefst wil zijn, zo dicht mogelijk bij z’n authentieke zelf.

AV weerbaarheid is te vinden aan de Vierde Broekdijk 29 in Aalten en is telefonisch bereikbaar op 06-2981 7071 of per mail op info@avweerbaarheid.nl .


www.avweerbaarheid.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant