Rick Geling in de nieuwe winkel. Foto: Frank Vinkenvleugel
Rick Geling in de nieuwe winkel. Foto: Frank Vinkenvleugel

Nieuwe locatie voor Geling Tuinmeubelen

Algemeen

AALTEN – Op de hoek van de Industriestraat en de Nijverheidsweg, een druk punt, is de nieuwe locatie van Geling Tuinmeubelen. Rik Geling is erg blij met deze plek. “Het is een opvallende stek met veel reuring. En de ruimte is ideaal, geen verdiepingen meer, toegankelijk voor iedereen!”

Door Karin Stronks

Een enorm assortiment tuinmeubelen, netjes gesorteerde gaslantaarns, kussens, grote parasols met de voet aan de zijkant, een bezoekje aan Geling Tuinmeubelen geeft een heerlijk inspirerend vakantiegevoel. Knusse zitjes met kleine ronde tafeltjes en luxe loungesets worden afgewisseld met stoere robuuste tafels met diverse stoelen. Kleurrijk en effectief opgesteld. “We gaan voor de hoogste kwaliteit, degelijk, fatsoenlijk maar ook eigentijds en sfeervol. Het is een investering maar daar heb je jarenlang plezier van”, zegt Rik.

Klanten uit heel Nederland weten Geling Tuinmeubelen te vinden. “Kort geleden hebben we nog een set naar Texel gebracht!” Er staan ongeveer honderd sets, meerdere combinaties zijn mogelijk. “We merken dat de klant die bij ons komt goed voorbereid is, dat men onze website heeft bezocht. Dat werkt als een catalogus, mensen hebben al een indruk van wat we te bieden hebben. Toch is het ervaren erg belangrijk, het voelen, zitten, uitproberen.”

Het aanbod van tuinsets is groot en zeer divers, op de nieuwe locatie geheel gelijkvloers. Het complete plaatje voor een heerlijk buitenleven. “We volgen natuurlijk de trends en ontwikkelingen. We hebben voor alle generaties de ideale tuinset in huis, inclusief parasol en fraaie accessoires. Het is mooi om de klant te helpen om van thuis een fijne vakantieplek te maken!”


Geling Tuinmeubelen,
Industriestraat 15,
7122 AP Aalten
0543-472791
06 8305 4483
info@geling-tuinmeubelen.nl
www.geling-tuinmeubelen.nl

De kussenwand. Foto: Frank Vinkenvleugel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant