<p>Het pand van Herwers, de Hyundaidealer voor de regio aan de Plakhorstweg in Doetinchem. &nbsp;Foto: PR</p>

Het pand van Herwers, de Hyundaidealer voor de regio aan de Plakhorstweg in Doetinchem.  Foto: PR

Gratis winkelen bij aankoop nieuwe Hyundai

REGIO - Dé Hyundai-dealer voor deze regio is Herwers aan de Plakhorstweg 14 in Doetinchem. Om daarop nog eens extra de aandacht te vestigen, houdt Herwers Hyundai een mooie actie: kopers van een nieuwe Hyundai bij Herwers krijgen - bovenop de andere voordelen - één minuut gratis winkelen bij Jumbo cadeau.

Door Lydia ter Welle

Herwers Hyundai maakt deel uit van de Herwers Groep die al meer dan 80 jaar actief is in mobiliteit. Sinds 2004 is Herwers Hyundai dealer met op dit moment vier vestigingen, in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Doetinchem. Daarmee is Herwers ook de dealer voor een nieuwe Hyundai in Achterhoek. Bij Herwers staat de wens van de klant centraal, zowel bij aankoop van nieuwe als gebruikte auto's. Herwers ontzorgt waar het kan: op het gebied van onderhoud en service maar ook met goed advies over aankoop en financiering. Standaard krijgt elke klant vijf jaar garantie op nieuwe Hyundai-modellen.

Toonaangevend en innovatief
Hyundai voert diverse modellen personenauto’s. Zowel rijdend op traditionele brandstof als hybride, en ook volledig elektrische modellen van lekker compact tot ruim en zakelijk aantrekkelijk. Ook op het gebied van auto's op waterstof is Hyundai toonaangevend; daar ligt immers een grote toekomst, nu er op steeds meer plekken waterstoftankstations worden gebouwd. Hyundai is zeer innovatief en één van de grootste en toonaangevende automerken ter wereld.

Eén minuut gratis winkelen bij Jumbo
Om meer bekendheid te geven aan de voordelen van Herwers Hyundai houdt het bedrijf in de maanden april en mei een leuke actie samen met Jumbo. Iedere klant die een nieuwe Hyundai aanschaft bij Herwers in Doetinchem, krijgt één minuut gratis winkelen cadeau.

Ook iedereen die nog net niet toe is aan een nieuwe Hyundai, maakt kans op die gratis minuut winkelen. Komende tijd rijden er namelijk twee Hyundai-modellen rond met daarop een grote QR-code. Deze auto's worden met regelmaat geparkeerd bij de Jumbo in Aalten en in Winterswijk. Wie de QR-code scant met een mobiele telefoon, kan zich aanmelden om kans te maken op de gratis minuut winkelen. Onder de deelnemers verloot Herwers dit buitenkansje tien keer. De actie loopt tot en met 31 mei.

Het team nodigt iedereen van harte uit om op afspraak langs te komen in de showroom. Voor de kinderen liggen leuke kleurplaten klaar.


www.herwers.nl/hyundai

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden