Op pad met een goedgevulde trekzak. Foto: Eva Schipper
Op pad met een goedgevulde trekzak. Foto: Eva Schipper

Trekzakroutes en e-chopper rijden op Koningsdag

AALTEN - Wie op Koningsdag een heerlijke wandeling wil maken, een tocht op een e-chopper wil maken of lekker met de kids naar de speeltuin wil, is bij 't Noorden op het goede adres. Met de coronamaatregelen in acht genomen, is het team van 't Noorden er toch in geslaagd om leuke activiteiten te organiseren. Natuurlijk is op Koningsdag het afhaalloket open voor drankjes, pannenkoeken en andere versnaperingen.

Door Eva Schipper

Speciaal voor Koningsdag heeft 't Noorden een 'Trekzak' gemaakt. Met een rugzak gevuld met heerlijkheden kan men een uitgezette route lopen. Nita Huning, mede-eigenaar van 't Noorden: "Ons restaurant is een perfecte startlocatie voor een mooie wandeling. Je bent namelijk zo buitenaf, in een prachtige omgeving." In de Trekzak zit een complete lunch: een minichocolade broodje, een mini koffiebroodje, een pannenkoek-wrap met carpaccio, een sandwich gezond, druiven, een flesje water, jus d'orange en koffie of thee. De trekzak inclusief wandeling kost 12,95 euro per persoon.

De volgende routes zijn mogelijk: Giezenbos-rondje (drie kilometer), Rondje Dale (vijf kilometer), Aalten in en rondom (8.8 kilometer), Rand Vennebulten (tien kilometer), 't Olde Boatenroute (dertien kilometer) en Aaltens Goor (18.7 kilometer).

Voor de kinderen is er een speciale knapzak beschikbaar. Deze knapzak is ook goedgevuld met een pakje wicky, een mini muffin, een mini chocolade broodje, een pannenkoek-wrap met jam, een zakje chips en druiven. Daar hoort een speciale knapzakroute bij. Tijdens de wandeling gaan de kinderen op zoek naar foto's. Als ze aan het einde van de route alle foto's gevonden hebben, krijgen ze een cadeautje. "Als de kids buiten willen spelen, dan zijn ze van harte welkom in onze speeltuin. Die is ook geopend met Koningsdag."

Ook biedt 't Noorden de mogelijkheid om de trekzak met een tocht op een e-chopper te combineren. Voor meer informatie over het e-chopper arrangement kan men contact opnemen via info@bubbelbal.nl of 06-15295581. Reserveren voor de trek- en knapzakken kan tot uiterlijk een dag van te voren via info@het-noorden.com of telefonisch: 0543- 472551. Starten kan tussen 09.00 en 16.00 uur. Bij aanmelding de keuze van de route en een indicatie van de gewenste starttijd aangeven, zodat 't Noorden volgens de richtlijnen de starttijden kan indelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden