Kom ook meedansen op Koningsdag. Foto: Eva Schipper
Kom ook meedansen op Koningsdag. Foto: Eva Schipper

DanzArte verzorgt dansworkshops voor kinderen op Koningsdag

AALTEN/DINXPERLO – Wie van Koningsdag toch een feestje wil maken, kan meedoen met de dansworkshops van Danzarte. De workshops zijn voor kinderen van twee en een half tot met dertien jaar, in verschillende leeftijdsgroepen; danservaring is niet nodig. Alle dansworkshops worden veilig buiten gehouden. Magali Tiemersma, dansdocent en eigenaresse van DanzArte, nodigt iedereen uit om gezellig mee te doen. “Kom allemaal op Koningsdag lekker dansen, natuurlijk in (oranje?) kleurige feestkleding.”

Door Eva Schipper

Magali legt uit hoe ze op het idee kwam voor de dansworkshops. “Voor de kinderen is er ontzettend weinig te doen in deze coronatijd, terwijl er normaal zoveel leuke dingen zijn, vooral op Koningsdag. En zo zijn we op het idee gekomen van dansworkshops voor kinderen, op Koningsdag.” De workshops duren een half uur, zodat de kinderen ook nog aan andere activiteiten kunnen meedoen. “Ook kunnen we hierdoor workshops in Aalten en in Dinxperlo realiseren.”

De workshops zijn verdeeld in leeftijdscategorieën. Het rooster ziet er als volgt uit: In Aalten: 10.00 tot 10.30 uur de groep van 2,5 tot en met 5 jaar. Van 10.30 tot 11.00 uur de groep van 6 tot en met 9 jaar. Van 11.00 tot 11.30 uur de groep van 10 tot en met 13 jaar. In Dinxperlo: 13.00 tot 13.30 uur de groep van 2,5 tot 5 jaar. Van 13.30 tot 14.00 uur de groep van 6 tot en met 9 jaar. Van 14.00 tot 14.30 de groep van 10 tot 13 jaar.

In Aalten zijn de workshops op de parkeerplaats van DanzArte en in Dinxperlo op het plein van het Kulturhus. Aanmelden kan tot en met zondag 25 april via info@danzarte.nl. De kosten bedragen 3,50 per persoon. “Na de workshop delen we ook wat lekkers uit.” Ouders mogen meekomen, maar alleen van afstand kijken waarbij ze zich aan de coronamaatregelen houden. “Wij gaan er zeker weten een dansfeest van maken, dus kom je ook meedansen?”, zegt Magali enthousiast.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden