<p>De website van de website. Foto: PR</p>

De website van de website. Foto: PR

Word Achterhoeks aller allereerste in de horeca!

Bied mee op ludieke kavels van horeca- en event-ondernemers in de Achterhoek

Door Kyra Broshuis

ACHTERHOEK - De horeca gaat komende periode weer opstarten en krijgt daarbij steun van de Rotary Achterhoek Oost. Middels een bijzonder veilingsite, achterhoekallerallereerste.nl, kan geboden worden op een prominente restaurant-, café-, of eventervaring. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de betreffende ondernemer. De website is donderdag 15 april om 12.00 live gegaan, vertelt Hylke ter Beest van Rotary Achterhoek Oost. “Vier weken lang komen er wekelijks zo’n 15 kavels onder de aandacht. Er komt een dag dat alles weer kan en mag op een terras, het restaurant, in het stadion, het theater en de bioscoop. En het moment dat regels dat weer toelaten is aanstaande.”

Ludieke kavels 
“We kunnen allemaal niet wachten totdat we weer uit mogen. We willen van dit moment iets bijzonders maken. Via de veiling kunnen we horeca- en eventondernemers het broodnodige financiële steuntje in de rug geven om op te starten. Hoe bijzonder is het als jij straks de allereerste bent die weer een geweldige avond met een groepje vrienden beleeft? En hoe gaaf is het om weer eens een 3-gangen menu bij jouw favoriete restaurant te proeven of om de allereerste te zijn om met het hele gezin onbeperkt pannenkoeken te eten?” De Rotary heeft al verschillende ludieke kavels op de site staan. Zo kunnen Achterhoekers bieden op de aller allereerste high-wine met vrienden op het terras, de aller allereerste voetbalwedstrijd van De Graafschap bezoeken als VIP of als aller allereerste met een groep vrienden gaan bowlen, een biertje drinken met bitterballen of als aller allereerste met een groep uit de escaperoom zien te komen.

Naoberschap
De Achterhoek kent van oudsher het naoberschap en de gunfactor voor de lokale economie. “Daarom verwachten we ook hoge biedingen op de kavels. Er komen ieder dag nieuwe kavels bij van horeca- en andere ondernemers. Het bijzondere is dat het altijd gaat om de aller allereerste keer.” De kavels op de site zijn afkomstig van tientallen ondernemers uit Lichtenvoorde, Groenlo, Winterswijk, Aalten, Varsseveld en Doetinchem.

Ben jij er klaar voor en wil je als aller allereerste weer genieten van de Achterhoekse gastvrijheid? Bied dan mee op de website en geeft de ondernemers een steuntje in de rug!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden