Team Wisselink Caravans en Campers
Team Wisselink Caravans en Campers Foto: PR

Wisselink Caravans en Campers koopt graag uw caravan of camper in!

XInterviews & Achtergrond

Op zoek naar nieuwe voorraad

In tijden van corona zijn de prijzen van caravans en campers gestegen, waardoor het extra aantrekkelijk is om juist nu uw exemplaar bij Wisselink aan te bieden. Met een professioneel team van inkopers, taxateurs en chauffeurs is Wisselink in staat om tot wel 50 occasions per maand in te kopen door heel Nederland. In-/ verkoper Jelle Bader vertelt: “Veel mensen hebben zelf geen trek in het zelf verkopen aan de deur en willen graag een professioneel team als Wisselink in de arm nemen om hun occasion aan te verkopen”.


Snel geregeld

“We kopen occasions van particulieren door heel Nederland”, vertelt Jelle. “Vooral jong gebruikte exemplaren zijn in trek.” Mensen kunnen hun camper of caravan aanbieden op verschillende manieren: “Het meest handige is een belletje op nummer 0544 374310 of 06 28412690. Mensen kunnen ook een WhatsApp-bericht sturen naar 06 28412690. We nemen dan aan de hand van een vragenformulier de gegevens van het voertuig op, vragen om eventueel beschikbare foto’s en komen al snel met een bieding. Bij het afhalen wordt dan ter plekke de vrijwaring gemaakt en wordt ook het geld direct naar de verkoper overgemaakt.”

Flexibel

Een aantal mankementen of schade aan het voertuig dat mensen willen verkopen, is geen bezwaar. Alles kan gerepareerd worden. Soms in combinatie met de verzekeringsmaatschappij waarbij de reparatie meestal vergoed wordt. Ook de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij neemt Wisselink u volledig uit handen, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Wisselink komt bij u aan huis

Om het verkopen van uw caravan of camper extra gemakkelijk te maken, komt Wisselink zelf bij u aan huis, bij de stalling of op de camping. De deal kan meteen gesloten worden en er volgt direct boter bij de vis!

Dit artikel wordt u aangeboden door Wisselink Caravans en Campers. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant