<p>Kinderen geven Juf Annemieke een prachtige bos bloemen. Foto: Don Voogt</p>

Kinderen geven Juf Annemieke een prachtige bos bloemen. Foto: Don Voogt

Juf Annemieke Hulshof hangt zelf de slingers op

AALTEN - Juf Annemieke Hulshof vierde vrijdag 19 januari haar 55e verjaardag samen met haar kleuterklas. Natuurlijk is een normale verjaardag momenteel niet mogelijk. Ze bedacht een creatieve oplossing om er toch een feestje van te maken voor haar klas. Ze nodigde alle kinderen uit voor een 'cupcake to go'. "Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen", zegt juf Annemiek lachend. De 25 kinderen kwamen allemaal om beurten langs bij de juf. De kinderen brachten prachtige tekeningen en bloemen mee. "Ik was heel erg verrast door alle mooie dingen die ik heb gekregen."

Door Eva Schipper

Juf Annemieke kijkt terug op een hele leuke dag. "Het is fijn dat we op deze manier toch een feestje kunnen vieren. Ook heb ik gezellig met alle kinderen kunnen praten." De cupcakes waren gebakken door Izzy Veldkamp, een leerling uit groep 8. "Ik vind het echt super leuk dat Izzy dit graag wilde doen." Alle kinderen kregen van de juf naast de cupcake ook een kaarsje en een kaartje met de tekst: 'Ik wil samen met jou een taartje eten'. Op het kaartje stond ook een foto van de juf. De bedoeling was dat de kinderen met de cupcake en het kaartje op de foto zouden gaan. Juf Annemieke heeft alle foto's verzameld en zo hebben alle kinderen toch samen de verjaardag van de juf kunnen vieren.

De reacties van de kinderen en ouders waren lovend. Er waren zelfs kinderen geweest die de nachten hadden afgeteld tot ze naar de verjaardag konden komen. "Ik vind het erg belangrijk om juist in deze tijd iets voor de kinderen te kunnen doen. Met deze simpele oplossing hebben ze toch een hele leuke dag en ik natuurlijk ook. Hoe simpel kan het zijn?"

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden