Rookworstenactie AZSV & Jumbo Leussink ook online een succes | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
<p>De worsten kwamen op een veilige manier bij de klant terecht. Foto: PR</p>

De worsten kwamen op een veilige manier bij de klant terecht. Foto: PR

Rookworstenactie AZSV & Jumbo Leussink ook online een succes

AALTEN - De jaarlijkse Rookworstenactie van AZSV in samenwerking met Jumbo Leussink is opnieuw een succes geworden, ondanks de noodzakelijke nieuwe online-vorm. Ook de uitreiking van de bestelde worsten, afgelopen weekend, verliep coronaproof. En ook al waren daar dit jaar geen jeugdleden bij aanwezig, de opbrengst komt ook nu ten goede aan de jeugdafdeling van de Aaltense club. Extra mooi werd het door de mogelijkheid om bestelde rookworsten te doneren aan de Voedselbank.

Al meer dan 25 jaar houdt AZSV de Rookworstenactie ten behoeve van haar jeugdleden. Dit jaar hadden AZSV en Jumbo Leussink een extra uitdaging: het geheel moest plaatsvinden volgens de regels van het RIVM. Bestellen kon een maand lang online en daarnaast werden ook een aantal dagen rookworsten verkocht bij de ingang van Jumbo Aalten, door vrijwilligers én door jeugdleden.
Het ophalen van de worsten was afgelopen zaterdag langs de mooi opgestelde ‘drive-by’ op de parkeerplaats van de Villekamp. In verschillende tijdsblokken konden de bestelde rookworsten worden afgehaald. Bij elke bestelling kreeg de koper een waardebon van de Jumbo en bij meerdere bestellingen zakjes lekkere stamppotjus. Wie niet in staat was zelf te komen kreeg de worsten thuisbezorgd.
Een extra actie tijdens het afhalen was de verkiezing van het favoriete jeugdteam. Het team dat deze actie wint, mag een minuut gratis winkelen in het snoepgangpad van Jumbo Leussink Aalten. Al met al ook dit jaar een succesvolle Rookworstenactie die nog een vervolg krijgt met het uitreiken van de gedoneerde worsten aan de voedselbank én de bekendmaking van het winnende jeugdteam.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden