De 'oude' en de nieuwe aanspreekpunten voor D'n Heurnsen Tref bij de overdracht van de sleutels.  Foto: PR
De 'oude' en de nieuwe aanspreekpunten voor D'n Heurnsen Tref bij de overdracht van de sleutels. Foto: PR

Nieuwe aanspreekpunten voor D'n Heurnsen Tref

AALTEN - Op zaterdag 10 januari hebben Gerrit Wonnink en Gea Hogenkamp symbolisch de sleutel van D'n Heurnsen Tref overgedragen aan Tonny Lammers en Aleid Krajenbrink, die nu samen het aanspreekpunt zijn voor D'n Heurnsen Tref.

Ruim vijf jaar geleden stond het toenmalige bestuur van D’n Heurnsen Tref voor een opgave. De vraag was: hoe gaan we verder met onze 'Heurnsen Tref'? Een betaalde kracht werd te duur, ook zelfstandig uitbaten was eigenlijk geen optie meer. Met vrijwilligers dan? En hoe kan dat worden aangepakt? Er werd vergaderd en gebrainstormd en uiteindelijk werd besloten om Gerrit Wonnink en Gea Hogenkamp te benaderen om als aanspreekpunten voor D'n Heurnsen Tref te gaan fungeren. Zij werden bereid gevonden om de kar te gaan trekken en om de weg omhoog weer in te slaan. Dit hebben ze met succes gedaan. Zij werden daarbij ondersteund door een tiental vrijwilligers. Samen hebben ze de Tref weer gebracht waar het trefpunt op dit moment staat.

Een tijd geleden hebben Gerrit en Gea bij het bestuur aangeven dat ze na vijf jaar het stokje graag willen doorgeven. Tot vreugde van het bestuur staan Tonny Lammers en Aleid Krajenbrink klaar om het van hen over te nemen. Gerrit en Gea blijven wel aan als vrijwilliger.

Het bestuur is Gerrit en Gea enorm dankbaar voor de vele uren dat zij zich belangeloos voor het buurthuis hebben ingezet. Zo gauw de omstandigheden het weer toe laten zullen zij hier passend voor worden bedankt. Daarnaast wenst het bestuur Tonny en Aleid veel succes en plezier bij de uitdaging om er samen met de andere vrijwilligers net zo'n succes van te maken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden