Huishoudens met laag inkomen kunnen kerstpakket aanvragen

AALTEN/BREDEVOORT/DINXPERLO - Het Meedoenpact Aalten en de Diaconale Hulpverlening Aalten zorgen aan het eind van het jaar samen voor een welkom extraatje voor huishoudens met een laag inkomen. Zij kunnen namelijk een kerst(boodschappen)pakket aanvragen.

Wim Drenth is een van de coördinatoren van de actie: “Als je van weinig geld moet rondkomen blijft er vaak niet veel over voor extra’s. Er moeten keuzes worden gemaakt. Contributie voor sportclubs voor de kinderen, een goede fiets, vieren van verjaardagen, samen een dagje uit... Zeker in deze onzekere tijden lukt het gewoon niet altijd om dat allemaal op te brengen. Eind 2019 konden we zo’n 80 gezinnen die het financieel lastig hebben blij maken met een pakket. Dit jaar daarom opnieuw een oproep aan inwoners om zich te melden. Dit geldt voor huishoudens uit Dinxperlo, Bredevoort en Aalten."

Extraatje voor Kerst
Met een boodschappenpakket vlak voor Kerst willen de initiatiefnemers zoveel mogelijk huishoudens met een laag inkomen steunen. Drenth: “Denkt u nu: ‘dat is fijn, een extraatje in die gezellige maar ook dure decembermaand’? Meld u dan aan! U krijgt het pakket voor de kerst, maar er zitten vooral houdbare producten in die u ook na de kerst kunt gebruiken.”

Aanmelden
“Aanmelden voor een pakket is eenvoudig: stuur uiterlijk 10 december een e-mail met uw naam en adres naar info@meedoenpact.nl of naar info@stichting-dha.nl. En als u op de hoogte wilt blijven van onze toekomstige acties, geef dan in uw mail even aan dat we uw gegevens mogen bewaren”, besluit Wim Drenth.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden