Flinke nederlaag Aladna/De Issel

Algemeen

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben op eigen veld een flinke nederlaag geleden. Diderna uit Dieren was met 5-13 te sterk en dat terwijl de uitwedstrijd nog met 6-9 was gewonnen door Aladna/De Issel. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden speelde Aladna/De Issel niet eens een hele slechte wedstrijd. In de beginfase ging het spel nog redelijk gelijk op. Bij een stand van 2-2 scoorde Diderna een paar keer achter elkaar en nam zo een kleine voorsprong om bij rust een marge van drie doelpunten verschil te hebben, 4-7. Meteen in de tweede helft ging het mis voor Aladna/De Issel. De tegenstander uit Dieren scoorde in korte tijd een paar keer met schoten van afstand en daarmee was het verschil gemaakt en de wedstrijd eigenlijk al beslist. Aladna/De Issel kreeg in die tweede helft nog een behoorlijk aantal kansen om de stand een wat draaglijker aanzicht te geven maar het nodige geluk ontbrak daarbij. Komend weekend staat de laatste wedstrijd op het veld op het programma. Aladna/De Issel speelt dan weer een thuiswedstrijd op Sportpark Zuid.