Dick van Altena. Foto: PR
Dick van Altena. Foto: PR

Programma Streektheater Aalten corona-proof

Algemeen

AALTEN - Na het abrupte einde van het theaterseizoen 2019-2020 door het coronavirus brengt Streektheater Aalten voor de 42ste keer een theaterprogramma uit. Met veel streekcultuur aangevuld met Nederlandse producties. Het blijspel van ’t Buurtschap en Mart Hillen zijn naar oktober 2021 verplaatst in verband met de coronamaatregelen. Alle voorstellingen worden in een coronaproof opstelling gebracht. Als de maatregelen niet worden aangescherpt zullen de voorstellingen in principe doorgaan.

Op zaterdag 24 oktober komt Jan Ottink met zijn band liedjes en vertellingen ten gehore brengen. Op zaterdag 21 november treedt de Johnny Cash Memorial Band op met A Hundred Highways en op zaterdag 12 december is het podium beschikbaar voor de U2 coverband L.A. Vation uit Los Angeles. Het betreft een 'staconcert', dus de kans is groot dat dit nog moet worden verplaatst naar een later tijdstip.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 januari is gereserveerd voor Helligen Hendrik met zijn coronavoorstelling 'Wen d’r mar an', zwartgallig en chagrijniger dan ooit. Op zaterdag 6 februari 2021 komt Thijs Kemperink met 'Eerlijk duurt het kortst' en op zaterdag 20 februari komt de Neil Diamond Memories Band bestaande uit 11 ervaren en bevlogen muzikanten. Op zaterdag 6 maart komt countryzanger en songwriter Dick van Altena met zijn quintet. Op zaterdag 27 maart speelt 't Buurtschap een toneelstuk over de Februaristaking in 1941 in Amsterdam. Op zaterdag 2 oktober komt ’t Buurtschap uit Sinderen met een vrolijk en luchtige toneelvoorstelling en op zaterdag 23 oktober treedt Mart Hillen, gitarist, bassist en drummer, uit Lichtenvoorde op met zijn nieuwe theaterprogramma.

Toegang voor alle tien voorstellingen kost 110,euro. Dit abonnement staat niet op naam maar men krijgt losse kaarten voor alle voorstellingen, zodat het eenvoudig is om een voorstelling cadeau te doen. Kaarten zijn te koop via www.streektheateraalten.nl of bij boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 of boekhandel Meneer Kees, Bredevoortsestraatweg 3.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant