Een impressie van de nieuwbouw van OWM. Foto: PR
Een impressie van de nieuwbouw van OWM. Foto: PR

OWM Achterhoek gaat nieuwbouwen

AALTEN - OWM Achterhoek heeft het pand van Vrij Zijn aan de Industriestraat in Aalten gekocht.

AALTEN - OWM Achterhoek heeft het pand van Vrij Zijn aan de Industriestraat in Aalten gekocht.

OWM Achterhoek is een organisatie met een lange en rijke historie in Aalten die teruggaat naar 1851. Anno 2020 is OWM Achterhoek een moderne verzekeraar, waar het coöperatieve gedachtegoed nog steeds overeind staat. Zowel particulieren, agrariërs als zakelijke klanten kunnen er terecht voor advies over verzekeringen en hypotheken.

“Enkele jaren zijn we al op zoek naar een andere geschikte locatie in Aalten”, vertellen Bob Doornweerd en Reinie Keijzer, die de directie van OWM Achterhoek vormen. “We wilden graag een locatie aan de rand van het centrum van Aalten met voldoende parkeergelegenheid. We zijn dan ook erg blij met de nieuwe locatie vanwege de gunstige ligging. En verwachten dat onze klanten de nieuwe locatie ook waarderen vanwege de goede bereikbaarheid.”

Het bestaande pand aan de Industriestraat 1 wordt gesloopt en in de loop van 2021 wordt gestart met de bouw van een nieuw kantoor. De verwachting is dat begin 2022 OWM Achterhoek verhuist naar het nieuwe kantoor. “Het nieuwe pand wordt helemaal van deze tijd met uitstekende faciliteiten voor onze medewerkers en bezoekers. En met een moderne en frisse uitstraling”, aldus Bob Doornweerd. “Als Onderlinge staan we graag dichtbij onze klanten. We vinden persoonlijke dienstverlening belangrijk. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om zaken online te regelen”, vult Reinie Keijzer aan. “Vanuit het nieuwe kantoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en zijn we klaar voor de toekomst.”


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden