Jasper Smit. Foto: Floris Heuer
Jasper Smit. Foto: Floris Heuer

Openluchttheater voor kinderen

Voorstelling: 'Straks komt er niemand op mijn feestje'

AALTEN - Zaterdag 1 augustus is de derde voorstelling in het openluchttheater bij kinderboerderij de Ahof in Aalten.

Deze zomer kunnen kinderen elke zaterdagmiddag genieten van hoogstaand theaterplezier. Dit keer (muziek) theater van Jasper Smit voor de leeftijdscategorie 9 tot 12 jaar. Jasper laat de kids alle hoeken van het hoofd zien, en bij het tweede nummer kan iedereen gewoon al meezingen. Hij is tot de tanden gewapend met piano, gitaar, tomeloze energie, twintig jaar podiumervaring en een hoofd vol belangrijke liedjes. Belangrijk? Zekersteweten, want of een liedje nou grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje is, er is altijd een dubbele bodem. Natuurlijk is die grote zus mega-irritant. Maar als je wordt gepest, komt ze wél voor je op. En als het hele huis vol staat met verjaardagsbezoek maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?

Twee weken later, op 15 augustus, kunnen kinderen in de leeftijd zes tot negen jaar genieten van theater 'DonkySnot'.”Kaarten kosten drie euro per kind en zijn te bestellen via de website www.gemeenteaaltenvitaal.nl. Op deze website staan ook alle andere voorstellingen vermeld inclusief het 'coronaprotocol'. Ouders worden 'ondergebracht' bij de buren: De Hofnar. Ze krijgen tijdens de voorstelling aldaar een (gratis) kop koffie/thee aangeboden.

Kinderboerderij De Ahof aan de Polstraat 9 zal telkens om 13.00 uur de poorten openen en om half twee starten de voorstellingen. Bij slecht weer wordt gezocht naar een inhaaldatum.

Ouders die het financieel lastig hebben kunnen gratis tickets bestellen via Richard@talentverbinder.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden