Primeur: volledig online collecte voor ZOA vanwege corona

AALTEN - ZOA heeft besloten om de collecteweek die eind maart gehouden zou worden niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan vanwege de opmars van het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. Als gevolg daarvan komt de hulp die ZOA kan bieden aan slachtoffers van oorlogen en rampen onder druk te staan. Om dit te voorkomen zal de collecte in de week van 23 maart volledig online plaatsvinden.

ZOA Werkgroep Aalten organiseert de collecteweek in Aalten. ZOA werkgroep Aalten: "We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en de mensen aan de deur. Langs de deuren gaan is geen optie. Maar tegelijk willen wzij er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtraakt! "We hopen daarom dat ook mensen in Aalten online een donatie zullen doen. Een deel van onze collectanten maakt daarvoor een online collectebus aan, maar geven kan ook via SMS en via de website van ZOA.

Donatie online
Vorig jaar werd in Aalten 2.904,64 euro opgehaald. De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Doneren kan nu op zoa.nl/doneren of via sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig drie euro).

Lees ook

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten