Studiekring 50 plus

AALTEN - Wie als 50-plusser naast het werk nieuwe mensen wil blijven ontmoeten en op een leuke manier betrokken wil blijven bij de actualiteit, kan zich aansluiten bij de studiekring 50 plus in de Bibliotheek Aalten. De eerste bijeenkomst is op maandag 17 februari van 10.30 tot 12.30 uur.

Mocht het woord 'studie' mensen afschrikken, in de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en inzichten om met een ander te delen. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses of opgedane kennis. Zo kan men samen op de hoogte blijven van allerlei ontwikkelingen. De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. En de kring kan ook nog eens bijdragen aan het uitbreiden van sociale contacten.

Vanaf 17 februari komt de kring eenmaal per twee weken ongeveer twee uur bij elkaar in de Bibliotheek Aalten, Hogeweg 10. Deelname is gratis en er is nog plek. Inschrijven kan op www.achterhoeksepoort.nl of in de Bibliotheek zelf.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden