Ruime winst voor Aladna/De Issel

Algemeen

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben zich goed hersteld na de flinke nederlaag van vorige week in Apeldoorn. In Eerbeek werd met 4-15 gewonnen van Melynas. De wedstrijd kende een stroef begin waarin Aladna/De Issel duidelijk de betere ploeg was maar slechts een doelpunt wist te scoren uit de vele kansen die het kreeg. En zo stond het na twaalf minuten spelen nog altijd 0-1, niet echt een korfbaltussenstand. Maar dat veranderde in het tweede deel van de eerste helft toen de kansen wel werden omgezet in doelpunten. Tegenstander Melynas wist in de eerste helft slechts twee keer te scoren, het eerste doelpunt pas na een kwartier spelen. Na een 2-6 stand bij de rust begon Melynas sterker aan de tweede helft maar dat was maar van korte duur. Aladna/De Issel bleef veruit de betere ploeg en scoorde veelvuldig in de tweede helft en won uiteindelijk met 4-15. En zo volgde er na de nederlaag van vorige week een terechte overwinning voor het team dat halverwege de zaalcompetitie op een vierde plaats staat. Topscorers deze wedstrijd waren Michiel Toebes(5) en Frank Hendriksen(4). Komende zondag speelt Aladna/De Issel om 11.30 uur een thuiswedstrijd in sporthal Stationsplein.