Afbeelding

Lezers schrijven | Trots op Aalten

Algemeen

Trots op Aalten

Zoals bekend zijn vorige week dinsdag in Aalten de bedrijfspanden van Virupa en Tritop door een enorme brand verwoest.

Direct daarna zijn door directie van Virupa en Tritop, samen met veel bedrijven èn de gemeente Aalten, de handen in elkaar geslagen om er voor te zorgen dat er een 'doorstart' kan plaatsvinden. Bij de brand en bij het eerste crisisberaad woensdagmorgen was ook Aalten's burgemeester Stapelkamp en een van de wethouders aanwezig. Werknemers van beide bedrijven hebben deze betrokkenheid en steun erg gewaardeerd.

Het is dan ook een geweldig en hartverwarmend gebaar dat is gemaakt door de Gemeente Aalten èn de 'Naobers' van de 4e Broekdijk in Aalten, door alle werknemers van Virupa en Tritop een boeket te bezorgen als steuntje in de rug na die verwoestende brand afgelopen week! Dat getuigt van veel betrokkenheid en empathie, waar zeker ruchtbaarheid aan gegeven mag worden.

Ik ben zelf geen werknemer maar mijn zoon, schoondochter en zus werken bij Virupa dus ik heb de afgelopen dagen kunnen volgen wat er allemaal in gang is gezet en hoe iedereen zijn schouders er onder zet om een 'doorstart' mogelijk te maken. Ik weet zeker dat het doel van het bloemetje met de goedgekozen tekst op het kaartje, zeker is bereikt en door alle ontvangers erg wordt gewaardeerd.

Ik ben @trotsopaalten!


Mirjam Vervelde

Saksenstraat 1-D, Aalten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant