Nieuwe dienstregeling buurtbuslijn 194

Algemeen

Lijn van Aalten-Dinxperlo-Varsseveld-Zelhem

AALTEN/DINXPERLO - Er zijn dit jaar slechts kleine wijzigingen. Er zijn nog maar drie ritten die van Aalten naar Dinxperlo vertrekken vóór de treinen aankomen: 6.56, 7.56 en 8.56 uur. De vroege tijd is nodig om verderop in Varsseveld aansluiting te bieden op de bussen naar Enschede. Voor studenten uit Dinxperlo is dat een belangrijke overstap. Vanaf 10.01 is er in Aalten weer direct aansluiting vanaf de treinen.

Er is om 7.25 een rit van lijn 694 (grote bus) naar Dinxperlo, maar niet in de schoolvakanties. De (extra) buurtbusrit van 8.21 naar Dinxperlo is geschrapt uit de dienstregeling wegens minimale belangstelling.

Van Dinxperlo naar Varsseveld vertrekken de eerste drie ritten om 7.13, 8.13 en 9.13 uur, en bieden bij station Varsseveld direct aansluiting op lijn 74 naar Enschede. Alle latere ritten vertrekken om 18 minuten over het uur uit Dinxperlo naar Varsseveld-Zelhem.

Van Dinxperlo naar Aalten zijn er geen wijzigingen: 6.36 t/m 18.36 blijven, en ook de extra ritten van 7.05 en 8.06 rijden zoals voorheen, dus niet in de schoolvakanties.

De buurtbussen rijden op maandag tot en met vrijdag tussen 6.30 en 19 uur. ’s Avonds en zaterdag en zondag de hele dag is de belbus beschikbaar op vaste tijden en haltes. Bellen naar 0900-1961, minstens een uur van te voren. Meer info op www.buurtbushallesinderen.nl

De OV-chipkaart is geldig in de buurtbus. Kaartje kopen bij de chauffeur kan ook, maar alleen via pinbetaling, dus niet met contant geld. Er zijn ook tienrittenkaarten verkrijgbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant