Het Nationaal Onderduikmuseum. Foto: Ben Lammers
Het Nationaal Onderduikmuseum. Foto: Ben Lammers

Nationaal Onderduikmuseum zoekt nieuwe vrienden

Algemeen

Nationaal Onderduikmuseum zoekt nieuwe vrienden

AALTEN – Het gaat goed met het Nationaal Onderduikmuseum in Aalten. Het museum heeft veel positieve aandacht van de media en de wisselende exposities worden goed bezocht en buitengewoon gewaardeerd. De Escaperoom is erg populair bij alle leeftijdsgroepen en de jaarlijkse bezoekersaantallen blijven stijgen. Volgend jaar vieren we in Nederland 75 jaar bevrijding en ook het Nationaal Onderduikmuseum zal hier uitvoerig aandacht aan geven.

Het museum draait voornamelijk op vrijwilligers en wordt ondersteund door een grote groep vrienden. Deze vrienden dragen het museum een warm hart toe en doneren jaarlijks een bescheiden bijdrage. Hiervoor ontvangen ze twee keer per jaar een prachtig magazine en hebben ze met het hele gezin altijd gratis toegang tot het museum en de exposities.
Het Nationaal Onderduikmuseum wil graag vrienden worden met zo veel mogelijk Aaltenaren. Komende week zal daarom een folder huis-aan-huis verspreid worden waarin alle voordelen en mogelijkheden van deze vriendschap nog eens rustig kunnen worden nagelezen. Natuurlijk is deze informatie ook te vinden op de website van het Nationaal Onderduikmuseum.
Wie nog een origineel cadeau voor de decembermaand zoekt, kan ook eens denken aan een cadeaulidmaatschap. De ontvanger is dan een jaar lang vriend van het museum en het lidmaatschap stopt automatisch. Dit cadeaulidmaatschap is verkrijgbaar aan de balie van het museum.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant